Salta el contingut

Benvingut Marine al 1er Regiment Amfibi

El nostre grup desenvolupa operacions de combat de tota mena, sempre orientades en missions cooperatives contra IA o contra humans, en un entorn simulat, i posant en practica tècniques i procediments realistes dels exèrcits del món.

No importa l'experiència que posseeixis actualment, ja que periòdicament fem cursos d'aprenentatge, i ens ensenyem entre nosaltres contínuament. El que sí és important són les teves ganes d'aprendre, ajudar i involucrar-te en el nostre grup.

Arma 3 és un simulador molt realista, que disposa de grans escenaris, infinitat d'armes, vehicles i equipament, amb enemics ben preparats que lluitaran per impedir que completem els nostres objectius.

Llistat de membres

Si vols conèixer la resta de membres i consultar el teu historial de missions i medalles, pots fer-ho a través de la pàgina web, al menú Membres de l'Arma.

Acadèmia

Tenim una acadèmia activa on fem cursos i classes per millorar els nostres coneixements i les nostres habilitats al combat. Tenim cursos tant per novells com per veterans, no dubtis en informar-ten.

Manuals

Per ajudar amb els cursos, tenim una secció de manuals públics que anem ampliant perquè tothom pugui tenir accés a la informació.